VENTILATOREN (9)

Ventilatoren om hete zomerdagen mee te overleven vind je bij Big Bazar! Ze zijn functioneel, en kunnen ook nog eens goed matchen met je interieur. Wij verkopen verschillende formaten zodat jij de perfecte ventilator vindt voor iedere ruimte in jouw huis. Stijlvolle ventilatoren voor een fijne prijs. Het assortiment verschilt per winkel.

27.99
HOLLANDIA TORENVENTILATOR 73CM
Onze Hollandia torenventilator met timer is de ideale manier om je huis te verkoelen tijdens warme dagen en nachten. Deze stijlvolle en krachtige torenventilator heeft een slank ontwerp en past perfect in elke ruimte.
27.99
VENTILATOR TOREN MODEL 73CM
Deze torenventilator heeft een slank en modern design dat in elke kamer past. De ventilator is voorzien van een krachtige motor en heeft verschillende snelheidsinstellingen om je de gewenste luchtstroom te bieden.
15.99
VENTILATOR TAFELMODEL 30CM
Onze tafelventilator is de perfecte manier om verkoeling te brengen op je bureau of tafel tijdens warme dagen. Deze ventilator heeft een compact en stijlvol design dat in elke ruimte past. De ventilator heeft verschillende snelheidsinstellingen om je de gewenste luchtstroom te bieden.
19.99
VENTILATOR STAAND DIA 40CM
Onze staande ventilator is de perfecte manier om tijdens warme dagen verkoeling te brengen in je huis. Deze ventilator heeft een modern design dat in elke kamer past. De ventilator is voorzien van een krachtige motor en heeft verschillende snelheidsinstellingen om je de gewenste luchtstroom te bieden.
21.99
VENTILATOR TAFELMODEL 30CM LIFETIME AIR
Onze Lifetime Air tafelventilator met een diameter van 30 cm is de perfecte manier om verkoeling te brengen tijdens warme dagen. Deze ventilator heeft een modern en stijlvol design dat past in elke ruimte. De ventilator is voorzien van een krachtige motor en heeft verschillende snelheidsinstellingen om je de gewenste luchtstroom te bieden.
29.99
VENTILATOR TORENMODEL 78CM LIFETIME AIR
Onze Lifetime Air torenventilator van 78 cm hoog is een perfecte manier om verkoeling te brengen tijdens warme dagen. Dit slanke en moderne ontwerp past in elke kamer en is voorzien van een krachtige motor die een krachtige luchtstroom produceert.
25.99
VENTILATOR STAAND 40CM LIFETIME AIR
Onze Lifetime Air torenventilator van 78 cm hoog is een perfecte manier om verkoeling te brengen tijdens warme dagen. Dit slanke en moderne ontwerp past in elke kamer en is voorzien van een krachtige motor die een krachtige luchtstroom produceert.
57.99
AIRCOOLER STAAND LIFETIME AIR 4L
De Staande Aircooler van Lifetime met een capaciteit van 4 liter is een effectieve en energiezuinige manier om de temperatuur in uw kamer te verlagen. Het apparaat werkt door lucht te koelen en te bevochtigen, waardoor het een verfrissende bries door de kamer verspreidt.
15.99
PEREL TAFELVENTILATOR 56CM
Op zoek naar verkoeling op warme dagen? De Perel tafelventilator van 56 cm is de ideale oplossing voor thuis of op kantoor. De ventilator is gemakkelijk te verplaatsen en kan op verschillende plekken worden gebruikt dankzij het compacte ontwerp.
9 / 9 resultaten

VENTILATOREN VOOR DE WARME DAGEN

Houd je woning koel en comfortabel tijdens de warme dagen met de ventilatoren van Big Bazar. Wij hebben een selectie aan ventilatoren in verscheidene maten en kleuren om de zomer door te komen in stijl. Geen reden om je ventilator onzichtbaar te maken of op te bergen. Van moderne torenventilatoren in de hoek van je eetkamer tot tafelventilatoren die gemakkelijk op je bureau geplaatst kunnen worden voor de perfecte verkoeling! Een ware aanvulling voor ieder interieur tijdens warme zomer dagen.

IN DE VENTILATOREN COLLECTIE VAN BIG BAZAR VIND JE ONDER ANDERE:

  • Hollandia torenventilator 73cm

  • Ventilator torenmodel 73cm

  • Ventilator torenmodel 78cm

  • Ventilator tafelmodel 30cm

  • Tafelventilator 56cm

  • Ventilator staand dia 40cm

  • Aircooler staand 4L

Het assortiment verschilt per winkel. Bekijk ook de folder voor aanbiedingen.