TUINIEREN (19)

Ontdek de vreugde van tuinieren en laat je groene vingers de vrije loop! Tijd om je tuinhandschoenen aan te trekken, je gereedschap erbij te halen en creatief te worden in je eigen groene paradijs! Kom langs in de winkel. Het assortiment verschilt per winkel.

4.99
KINZO ONKRUIDBORSTEL
Maak je tuin, terras of oprit onkruidvrij met de Kinzo onkruidborstel en geniet van een nette en verzorgde buitenruimte. De stevige borstelharen zijn ontworpen om onkruid los te maken en te verwijderen uit voegen, tegels en andere harde oppervlakken.
1.29
BINDDRAAD
Houd je tuin netjes en georganiseerd met dit handige binddraad van 10 meter. Dit draad is speciaal ontworpen voor gebruik in de tuin en biedt een betrouwbare oplossing voor het vastbinden van planten, struiken en andere tuinelementen.
1.99
TUINGEREEDSCHAP ZWART
Maak je klaar voor tuinwerkzaamheden met dit handige zwarte tuingereedschap bestaande uit een spit, schep en hark. Deze 3-delige gereedschapsset is essentieel voor het onderhouden en bewerken van je tuin. Maak je tuin klaar voor het nieuwe seizoen!
2.99
BOLLENPLANTER
Maak het planten van bloembollen gemakkelijker en efficiënter met deze handige bollenplanter. Met een bollenplanter kun je snel en eenvoudig perfect ronde gaten in de grond maken om bloembollen te planten. Plaats de bollen in het gat, druk de grond stevig aan en je bent klaar!
2 voor
5.-
ALL SEASONS UNIVERSELE POTGROND (NEDERLAND)
Haal universele potgrond van 20 liter bij Big Bazar. Per zak 2.99.
2 voor
9.-
POTGROND GROENE BLOEM (BELGIE)
Haal potgrond in een zak van 40 liter bij Big Bazar. Per zak 4.99.
2.99
GRASSCHAAR
Een grasschaar is een handig tuingereedschap waarmee je eenvoudig en nauwkeurig gras kunt knippen en bijwerken. Het is speciaal ontworpen voor het trimmen van gras op moeilijk bereikbare plekken, zoals langs randen, tussen planten en rondom obstakels.
2.99
TUINSPROEIER
Houd je tuin fris en groen met deze handige tuinsproeier. Of je nu bloembedden, gazon of moestuin wilt besproeien, deze tuinsproeier is de perfecte keuze. Deze tuinsproeier is ontworpen om gelijkmatig water te sproeien over een groot oppervlak, waardoor je planten en gras voldoende hydratatie krijgen.
7.99
DRAADLOZE GRASTRIMMER
Maak het onderhouden van je gazon eenvoudig en efficiënt met deze draadloze grastrimmer van 40 cm. Met deze trimmer kun je snel het gras langs randen, muren, bloembedden en andere lastig bereikbare plekken bijwerken. Het draadloze ontwerp biedt veel bewegingsvrijheid zonder gedoe met verlengsnoeren.
3.99
WORTELDOEK
Bescherm je tuin tegen ongewenst onkruid met dit handige worteldoek. Met afmetingen van 150x800 cm biedt dit doek voldoende oppervlakte om grote gebieden te bedekken. Door het doek onder je beplanting of in je moestuin te leggen, voorkom je dat onkruid door de bodem heen groeit en concurreert met je planten.
2 voor
10.-
ALL SEASON HYDROKORRELS
Haal hydrokorrels in een zak van 10 liter (153 stuks) bij Big Bazar. Per zak 5.99.
5.99
POKON MOS WEG
Verwijder mos eenvoudig en effectief met Pokon Mos Weg. Deze verpakking van 400 gram is voldoende voor een oppervlakte van ongeveer 11 vierkante meter. Het is speciaal ontwikkeld om mos op bestrating, terrassen, paden en andere oppervlakken te bestrijden.
6.99
POKON ONKRUID WEG
Pokon Onkruid Weg is een effectief middel om onkruid te bestrijden en je tuin vrij te houden van ongewenste planten. Met een verpakking van 400 gram kun je ongeveer 20 vierkante meter behandelen, afhankelijk van de ernst van de onkruidgroei.
2.99
ALL SEASONS BIO VLOEIBARE PLANTENVOEDING
Verwen je planten het hele jaar door met de All Seasons Bio vloeibare plantenvoeding. Deze fles bevat 500 ml voeding voor al je planten. Met deze plantenvoeding geef je je planten de voedingsstoffen die ze nodig hebben voor optimale gezondheid en schoonheid, het hele jaar door.
2 voor
3.-
SNIJBLOEMENVOEDSEL CHRYSAL CLEAR
Haal snijbloemenvoedsel van 250 ml bij Big Bazar. Per stuk 1.99.
7.99
SUBSTRAL GRASZAAD ALLROUND
Breng je gazon naar een hoger niveau met Substral Graszaad Allround in een verpakking van 6x50m² en 1,5kg. Het zaad is geschikt voor zowel nieuwe aanleg als het herstellen van kale plekken in je gazon. Met een totale oppervlakte van 300m² is deze verpakking ideaal voor grote gazons.
7.99
SUBSTRAL GAZONHERSTEL
Deze handige formule combineert graszaad en meststof, waardoor je gazon snel kan herstellen en weer een weelderige groene uitstraling krijgt. Met een totale oppervlakte van 240m² is deze verpakking ideaal voor het herstellen van grote delen van je gazon. Breng je gazon weer tot leven met Substral Gazonherstel 2-in-1!
9.99
GAZONBELUCHTINGSSANDALEN
Deze sandalen zijn voorzien van metalen spikes of pinnen aan de onderkant die in de grond kunnen worden gedrukt terwijl je over het gras loopt. Door kleine gaatjes in de grond te maken, wordt de bodem belucht en verbetert de waterafvoer, waardoor de wortels van het gras beter kunnen groeien.
4 + 1 GRATIS*
ZADENMIX
Haal diverse soorten zadenmix bij Big Bazar. Per zakje 1.09.
19 / 19 resultaten

TUINGEREEDSCHAP EN TUINVERZORGING

Er is iets magisch aan het kweken van je eigen planten, het verzorgen van bloemen en het zien hoe je tuin tot bloei komt. Of je nu een doorgewinterde tuinier bent of net begint, Big Bazar heeft alles dat je nodig hebt voor jouw tuinier avontuur!

IN DE TUINIEREN COLLECTIE VAN BIG BAZAR VIND JE ONDER ANDERE:

  • Onkruidborstel

  • Binddraad

  • Tuingereedschap zwart

  • All seasons universele potgrond

  • Tuinsproeier

  • Draadloze grastrimmer

  • Worteldoek

  • All seasons hydrokorrels

  • Gazonbeluchtingssandalen

  • Zadenmix

Het assortiment verschilt per winkel. Bekijk ook de folder voor andere aanbiedingen. Fun up your life!