TUINDECORATIE (29)

Bij ons vind je een uitgebreide selectie van mooie tuindecoraties om van jouw tuin een fantastische plek te maken. Of je nu een balkon, een patio, of een uitgestrekte tuin hebt, wij hebben de perfecte decoratieve accenten om een sfeer van rust, schoonheid en gezelligheid te creëren. Kom langs in de winkel! Het assortiment verschilt per winkel.

1.49
SOLAR LED LANTAARN
Creëer een betoverende sfeer in je tuin met deze prachtige Solar LED lantaarn. Met een afmeting van 4,7 cm in diameter en een hoogte van 36,5 cm is deze lantaarn een elegante toevoeging aan elke buitenruimte. Plaats de lantaarn op een zonnige plek en laat de zonnepanelen overdag het zonlicht opvangen.
1.99
SOLAR LED LANTAARN
Verlicht je buitenruimte op een milieuvriendelijke en sfeervolle manier met deze Solar LED lantaarn. Met een diameter van 4,5 cm en een hoogte van 36 cm is deze lantaarn perfect voor het toevoegen van een vleugje magie aan je tuin, terras of balkon.
4.99
GRUNDIG SOLAR FAKKEL
Maak je buitenruimte extra sfeervol met de Grundig Solar Fakkel. Deze fakkel werkt op zonne-energie, waardoor je geen batterijen of bekabeling nodig hebt. Plaats de fakkel op een zonnige plek en het geïntegreerde zonnepaneel laadt de interne batterij op.
1.99
DECORATIE WINDMOLEN MULTICOLOUR
Voeg kleur en speelsheid toe aan je tuin of terras met deze decoratieve windmolen in multicolor. Met een afmeting van L8xB4,5xH15,5 cm is deze windmolen compact maar opvallend. De heldere en levendige kleuren geven een vrolijke uitstraling aan je buitenruimte, zelfs op bewolkte dagen.
1.79
WINDMOLEN MULTICOLOUR
Voeg een kleurrijk en levendig accent toe aan je tuin of terras met deze prachtige decoratieve windmolen in multicolor. Met een afmeting van 11x5x36 cm is deze windmolen een opvallend decoratiestuk. Plaats de windmolen in je tuin, op het gazon of in een bloembed en laat hem draaien en draaien bij elke bries.
1.99
TUINSTEKER LIBELLE/BIJ/SLAK
Versier je tuin met deze betoverende tuinstekers in de vorm van een libelle, bij en slak. Met een afmeting van 10x15x67 cm zijn deze tuinstekers opvallende decoratieve elementen voor je buitenruimte. Elke steker is voorzien van een kleurrijke libelle, bij of slak, die een vrolijke en levendige sfeer creëert.
3.99
DECORATIE KIP
Voeg een landelijk accent toe met deze decoratieve kippenbeelden. Met een afmeting van 11,5x9x12 cm zijn deze kippen klein maar vol karakter. Laat deze schattige kippen je huis opvrolijken en een glimlach op je gezicht toveren.
1.99
TUINSTEKER VLINDER
Verfraai je tuin met deze prachtige tuinstekers in de vorm van vlinders. Met een afmeting van 13x10x32 cm zijn deze tuinstekers opvallende decoratieve elementen voor je buitenruimte. Elke steker is voorzien van een kleurrijke vlinder, die een vrolijke en levendige sfeer creëert.
1.79
DECORATIE WINDMOLEN
Voeg een speelse en kleurrijke touch toe aan je tuin of terras met deze decoratieve windmolens. Met een afmeting van 11x5x36 cm zijn deze windmolens opvallende decoratiestukken. De windmolens hebben een prachtig design en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.
2.29
TUINSTEKER BIJ
Voeg een vleugje natuurlijke charme toe aan je tuin met deze prachtige tuinsteker in de vorm van een bij. Met een afmeting van 11x10x70 cm is deze tuinsteker een opvallend decoratief element voor je buitenruimte. Geniet van de schoonheid van de natuur met deze prachtige bij tuinsteker!
2.29
TUINSTEKER PAPEGAAI
Breng een exotisch tintje in je tuin met deze levendige tuinsteker in de vorm van een papegaai. Met een afmeting van 10x12x65 cm is deze tuinsteker een opvallend decoratief element voor je buitenruimte. Plaats de tuinsteker in je tuin, op je terras of langs je tuinpad om een tropische sfeer te creëren.
2.29
TUINSTEKER FLAMINGO
Voeg een vleugje tropische elegantie toe aan je tuin met deze tuinsteker in de vorm van een flamingo. Met een afmeting van 10,5x7x69 cm is deze tuinsteker perfect voor je buitenruimte. Plaats de tuinsteker in je tuin, op je terras of langs je tuinpad en geniet van de elegante uitstraling!
1.29
HEK HANGER KAT
Versier je tuinhek op een speelse manier met deze leuke hekhanger in de vorm van een kat. Met een afmeting van 11x18 cm is deze hekhanger een charmant decoratief element voor je tuin. Hang de hekhanger eenvoudig aan je tuinhek en voeg een vleugje persoonlijkheid en charme toe aan je buitenruimte.
1.29
HEK HANGER KAT ROEST
Versier je tuinhek op een speelse manier met deze leuke hekhanger in de vorm van een kat. Met een afmeting van 11x18 cm is deze hekhanger een charmant decoratief element voor je tuin. Hang de hekhanger eenvoudig aan je tuinhek en voeg een vleugje persoonlijkheid en charme toe aan je buitenruimte.
3.99
DECORATIE GNOOM
Plaats de gnoom in je tuin, op een tuinpad of tussen bloemen en planten om een speelse en sprookjesachtige sfeer te creëren. Laat je fantasie de vrije loop gaan en laat deze lieve gnoom een glimlach op je gezicht toveren elke keer als je hem ziet. De afmetingen zijn 9x6,5x17 cm.
1.99
DECORATIE GNOOM
Plaats de gnoom in je tuin, op een tuinpad of tussen bloemen en planten om een speelse en sprookjesachtige sfeer te creëren. Laat je fantasie de vrije loop gaan en laat deze lieve gnoom een glimlach op je gezicht toveren elke keer als je hem ziet. De afmetingen zijn 5,5x4,5x12 cm.
1.99
ORNAMENT KRIJTBORD BIJ
Op dit krijtbord kun je leuke kleine tekstjes schrijven. Met zijn kleine formaat is dit ornament perfect om op te hangen aan een muur, schutting of tuinhek. Laat je creativiteit de vrije loop en verander de boodschap zo vaak als je wilt.
2.49
INSECT GOUD 
Breng een vleugje natuurlijke schoonheid in je tuin met dit prachtige insect. Plaats het insect ornament in je tuin, op een terras of tussen je planten en laat het een schitterend accent toevoegen aan je buitenomgeving. De afmetingen zijn 7x7,5x1,5 cm.
0.99
STEKER BIJ
Steek de steker eenvoudig in de grond in je tuin, bloembedden of plantenbakken en laat de bij een vrolijk accent toevoegen aan je buitenomgeving. Breng de natuur tot leven in je tuin met deze prachtige bijensteker en geniet van de betoverende sfeer die het creëert.
3.99
VOGEL BRUIN
laats de vogel op een tuinmuur, in een bloembed of tussen je planten en creëer een sfeer van rust en natuurlijkheid. Geniet van de aanwezigheid van deze bruine vogel in je tuin en laat hem een vrolijke noot toevoegen aan je buitenomgeving.
2.99
GRUNDIG SOLAR SPOTLIGHT
Verlicht je tuin op een milieuvriendelijke en stijlvolle manier met deze Grundig Solar Spotlight. Met een afmeting van 5,5x36,5 cm is deze spotlight compact en eenvoudig te plaatsen in je tuin, bloembed of langs je tuinpad. Met de spotlight kun je de mooiste dingen in je tuin makkelijk uitlichten.
1.99
SOLARLAMP
Deze solarlamp met een diameter van 55 mm is een handige en leuke oplossing om je buitenruimte te verlichten. De lamp maakt gebruik van zonne-energie om overdag op te laden en 's avonds een warm en sfeervol licht te verspreiden.
1.99
POLYSTONE VOGEL TROPISCH OP STOK
De polystone vogel tropisch op stok is een prachtig decoratief element voor je tuin, terras of bloembed. De vogel heeft een levendig en gedetailleerd ontwerp, waardoor hij er realistisch uitziet en een vleugje natuurlijke schoonheid aan je buitenruimte toevoegt.
7.99
SOLAR LED LAMPION SNOER
Decoreer jouw tuin met deze leuke LED lampionnen die op solar energie werken. Met deze lampionnen kun jij een enorm gezellig hoekje in jouw tuin maken. Ze zijn perfect voor de warme zomeravonden! Het snoer is 240 cm lang.
1.79
JOEY POT HANGEND
Creëer een charmante en groene sfeer op je schutting met de hangende Joey Pot. De pot is voorzien van een handig ophangsysteem, waardoor je hem eenvoudig aan je schutting kunt bevestigen. Vul de pot met je favoriete planten en laat ze vrolijk langs je schutting hangen.
1.99
JOEY POT HANGEND
Creëer een charmante en groene sfeer op je schutting met de hangende Joey Pot. De pot is voorzien van een handig ophangsysteem, waardoor je hem eenvoudig aan je schutting kunt bevestigen. Vul de pot met je favoriete planten en laat ze vrolijk langs je schutting hangen.
26 / 29 resultaten

TUINDECORATIE VOOR IEDERE TUIN

Ontdek onze prachtige tuindecoratie en creëer een betoverende buitenruimte waarin je kunt ontspannen, genieten en jezelf kunt verliezen in de natuur. Verlicht de avonden met sfeervolle tuinverlichting die werken op zonne-energie, en creëer op deze manier een magische sfeer.

IN DE TUINDECORATIE COLLECTIE VAN BIG BAZAR VIND JE ONDER ANDERE:

Solar led lantaarn

  • Grundig solar fakkel

  • Windmolen multicolour

  • Tuinsteker (diverse soorten)

  • Decoratie kip

  • Decoratie gnoom

  • Ornament krijtbord bij

  • Solar LED lampion snoer

  • Joey pot hangend

Fun up your summer!