ANTI INSECT (17)

De zomer vinden de meesten van ons leuk, maar de insecten die het mee brengt vinden we vaak minder leuk. Niks is meer irritant dan het gezoem van een mug, en daarom hebben wij een ruim assortiment aan anti insect producten voor je klaar liggen. Kom je langs in de winkel? Het assortiment verschilt per winkel.

4.99
INSECT PROTECT DEET SPRAY
Insect protect deet spray biedt de ultieme bescherming tegen muggen en andere insecten. Deze krachtige anti-muggenspray bevat een hoogwaardige formule met 40% deet, een effectief ingrediƫnt dat bekend staat om zijn mugwerende eigenschappen.
4.99
DR. CARE ANTI MUG STEKKER
Niets is vervelender dan gestoord worden door zoemende muggen. Gelukkig is er nu een effectieve oplossing: de Dr. Care anti mug stekker! Met dit handige apparaatje en de bijbehorende navulling van 30 ml kun je genieten zonder de hinderlijke aanwezigheid van muggen.
3.99
DR. CARE SLAKKENKORRELS
Dr. Care slakkenkorrels zijn een effectieve oplossing voor het bestrijden van slakken in je tuin. Deze korrels zijn speciaal ontwikkeld om slakken te lokken en te bestrijden, zodat je planten en bloemen beschermd blijven.
2.49
INSECT TRAP KLEERMOTVAL
Deze set bestaat uit drie kleermottenvallen die effectief en veilig werken om kleermotten te lokken en te vangen. De kleermotval is eenvoudig in gebruik. Je plaatst de val in de buurt van kledingkasten of andere plaatsen waar ze zich vaak bevinden. Zodra de motten de val naderen, worden ze gevangen.
2.49
DR. CARE ZILVERVISJESVAL
De zilvervisjesval set van Dr. Care is de ideale oplossing om zilvervisjes in huis te bestrijden. Deze set bevat drie zilvervisjesvallen die effectief zijn in het aantrekken en vangen van zilvervisjes. Zodra de zilvervisjes de val benaderen, worden ze gevangen en blijven ze vastzitten op de kleefstrip in de val.
4.99
DR. CARE FRUITVLIEGJES VAL
De Dr. Care fruitvliegjesval is een effectieve oplossing om fruitvliegjes in huis te vangen. Deze val maakt gebruik van een speciale vloeistof die fruitvliegjes aantrekt en ze vervolgens vangt. Geniet van verse producten zonder de overlast van fruitvliegjes.
2.99
DR. CARE RAAMSTICKER
De Dr. Care raamsticker is een set van 2 decoratieve en effectieve lijmvallen om vliegen en andere vliegende insecten te vangen. Deze raamstickers kunnen gemakkelijk op ramen worden geplakt. Geniet van een insectenvrije omgeving met een vleugje stijl.
4.99
DR. CARE VLIEGENDE INSECTENSPRAY
De Dr. Care vliegende insectenspray is een krachtige formule die speciaal is ontwikkeld om vliegen en andere vliegende insecten effectief te bestrijden. Deze spray is geschikt voor gebruik binnenshuis en buitenshuis. Geniet van een insectenvrije omgeving en een verhoogd comfort in je huis.
5.99
INSECT PROTECT DEET SPRAY
De Insect Protect Deet Spray 40% Anti Teek is een krachtige insectenwerende spray met een hoog gehalte aan deet. Het is speciaal ontwikkeld om teken en andere insecten op afstand te houden tijdens outdooractiviteiten. Het biedt 3 uur bescherming.
3.99
INSECT PROTECT NA DE BEET GEL
De Insect Protect Na de Beet Gel is een verzachtende en verkoelende gel die speciaal is ontwikkeld om verlichting te bieden na insectenbeten. Het is ideaal voor gebruik na beten van muggen, wespen, bijen, teken en andere insecten.
4.99
DR. CARE MIERENLOKDOOS
De Dr. Care Mierenlokdoos is een effectieve oplossing voor het bestrijden van mieren in en rondom je huis. Deze lokdoosjes zijn ontworpen om mieren aan te trekken en ze vervolgens te bestrijden. Laat de lokdoosjes gedurende enige tijd staan om ervoor te zorgen dat alle mieren worden bestreden.
3.49
DR. CARE MOTTENCASSETTE
De Dr. Care Mottencassette is een handig product om motten in je kledingkast te bestrijden. Deze cassette is speciaal ontworpen om motten af te weren en te voorkomen dat ze je kleding en andere stoffen aantasten. Het is een effectieve oplossing om je kleding fris en vrij van motten te houden.
2.99
ANTI-INSEKTENSTEKKER
De Anti-Insectenstekker is een handig apparaat dat is ontworpen om je te helpen bij het bestrijden van insecten in huis. Het is speciaal ontworpen om muggen, vliegen, motten en andere vervelende insecten op afstand te houden.
3.99
INSECT PROTECT TEKENTANG
De Insect Protect tekentang is een handig hulpmiddel om teken veilig en effectief te verwijderen. Teken kunnen ziektes overdragen, zoals de ziekte van Lyme. Het is daarom belangrijk om teken zo snel mogelijk en op de juiste manier te verwijderen.
4.99
6172273ZILVERVISJES SPRAY
De Zilvervisjes Spray is een krachtig middel om zilvervisjes effectief te bestrijden in huis. Zilvervisjes zijn kleine insecten die zich graag verschuilen in vochtige en donkere ruimtes, zoals badkamers, keukens en kelders. Deze spray is speciaal ontwikkeld om zilvervisjes te doden en hun verdere verspreiding tegen te gaan.
1.99
MIEREN LOKDOOS
Met deze Mieren Lokdoos kun je effectief en veilig van mierenplagen afkomen. De lokdoosjes zijn speciaal ontworpen om mieren aan te trekken en te bestrijden op een doeltreffende manier. Deze lokdoosjes bestrijden het hele nest, de verpakking bevat 2 lokdoosjes.
3.29
CITRONELLA TERRACOTTA SCHAAL
Deze Citronella kaars is een stijlvol en functioneel accessoire voor jouw buitenruimte. Deze kaar verspreidt een aangename en verfrissende geur, terwijl ze tegelijkertijd helpen om muggen en andere vervelende insecten op afstand te houden.
17 / 17 resultaten

ZOMER IS LEUK, DE INSECTEN IETS MINDER

Insecten... Een van de weinige nadelen van de zomer. Bij Big Bazar shop je alles om ze op afstand te houden. De bekende anti insect deet spray is een simpele manier om muggen en andere insecten af te weren. Maar wij hebben ook andere middelen om insecten te bestrijden, check ze hier!

IN DE ANTI INSECT COLLECTIE VAN BIG BAZAR VIND JE ONDER ANDERE:

  • Anti mug stekker

  • Slakkenkorrels

  • Kleermotval

  • Zilvervisjesval

  • Fruitvliegjes val

  • Raamsticker

  • Na de beet gel

  • Mierenlokdoos

  • Tekentang