bijzonder veel. bizar goedkoop.

Overname

Blokker Holding heeft Big Bazar verkocht aan retailondernemer Michiel Witteveen. Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Ja, heel goed nieuws! Blokker is ruim 120 jaar geleden opgericht door de familie Blokker. Die familie is altijd eigenaar geweest Van Blokker, Big Bazar en Marskramer, maar ze hadden niemand meer in de familielijn die het bedrijf kon overnemen. Daarom is er gezocht naar een nieuwe eigenaar. Die is nu gevonden.

We zijn heel blij dat Michiel Witteveen de nieuwe eigenaar is, want hij kent de bedrijven van Blokker Holding goed. Hij heeft al eens voor Blokker gewerkt, en was de afgelopen jaar actief in het management van Blokker Holding, de moedermaatschappij van Big Bazar. Voor ons is dat heel fijn, want Michiel kent de plannen van Big Bazar en staat er volledig achter.

Bovendien heeft hij aangegeven zich voor lange termijn aan Blokker Holding te binden, zodat we met elkaar kunnen werken aan een gezonde toekomst voor het bedrijf. Dat is natuurlijk fijn, want daardoor weten wij - en jullie als klant – waar we aan toe zijn.

Nee, helemaal niet zelfs. De nieuwe eigenaar kent ons bedrijf goed en staat achter de plannen van de directie. We hoeven dan ook niet bang te zijn voor een reorganisatie of winkelsluitingen. Je kunt hier dus gewoon op de vertrouwde manier blijven winkelen!

Nee. De nieuwe eigenaar heeft het hele bedrijf overgenomen, inclusief de huurcontracten van de winkels.

Jazeker! De verkoop verandert niets aan onze acties, promoties en assortiment.

Je hoeft je geen enkele zorgen te maken. De nieuwe eigenaar neemt alle bestaande contracten en afspraken over, dus ook de afspraken rond garantie en tegoedbonnen met jou als klant.

Geen zorgen, je kunt je cadeaukaart gewoon blijven inwisselen bij BigBazar.