leveranciers

Doelstelling

Big Bazar B.V. is voor het bereiken van haar bedrijfsmatige doelstellingen mede afhankelijk van haar leveranciers en andere partners. Jaarlijks koopt Big Bazar B.V. verschillende producten in bij een groot netwerk van leveranciers. Om de juiste toegevoegde waarde te verkrijgen van leveranciers, tegen aanvaardbare inkoopkosten, hanteert Big Bazar B.V. een inkoopbeleid.

Partnership Big Bazar B.V. streeft naar een structurele relatie met haar leveranciers waarin níet de opdracht van Big Bazar B.V. centraal staat, maar juist de relatie met Big Bazar B.V. met als direct gevolg dat de leverancier de doelstellingen van Big Bazar B.V. kent en mede realiseert. Dit is uiteraard ook omgekeerd van toepassing en moet leiden tot een partnership.

Nieuwe leverancier? Big Bazar B.V. is altijd op zoek naar innovatieve producten of geschikte in/out promoties. Wij nodigen nieuwe leveranciers dan ook uit om kennis met ons te maken. Dit kan door vrijblijvend een email te sturen naar sourcing@bigbazar.eu. Vermeld hierin duidelijk uw contactgegevens en productaanbod.

Logistiek

Als leverancier bent u verantwoordelijk voor het correct aanleveren van goederen.

· Zie hier de aanleverspecificaties voor Distributiecentrum Geldermalsen

· En hier de aanleverspecificaties voor Distributiecentrum Roosendaal

Voorwaarden / Leveringsvoorwaarden

Als leverancier gaat u bij levering nadrukkelijk akkoord met de door Big Bazar B.V. gehanteerde inkoopvoorwaarden welke via de link hieronder zijn na te lezen.

· Algemene Inkoopvoorwaarden Big Bazar B.V.

· Leveringsvoorwaarden Big Bazar B.V.

English version

We invite new suplliers to get acquainted. Feel free to contact us via sourcing@bigbazar.eu

· Delivery Conditions Big Bazar B.V.

CONTACT

Wanneer u na facturatie een vraag heeft over uw factuur kunt u een mail sturen naar leveranciersdesk@bigbazar.eu. Hoe u uw factuur dient te versturen kunt u vinden in onze Leveringsvoorwaarden Big Bazar B.V.