MEUBELEN (4)

Je hebt je tuin, terras of balkon schoongemaakt, en gedecoreerd, wat mist er nog? Tuinmeubelen! Een inklapbare stoel om makkelijk bij te kunnen zetten als er visite langs komt, een parasol om schaduw te bieden op zonnige dagen, of een handig bijzettafeltje. Profiteer van het voorjaar en tover je tuin om tot een fijne plek om te relaxen of te eten. Het assortiment verschilt per winkel.

4.99
VISSTOEL OPVOUWAAR
Lekker vissen aankomende lente en zomer doe jij natuurlijk met deze makkelijke opvouwbase visstoel van Big Bazar. Hij is in verschillende kleuren te verkrijgen.
19.99
CAMPINGSTOEL INKLAPBAAR
Deze inklapbare campingstoel van Big Bazar maakt het relaxen tijdens jouw vakantie op de camping toch een stukje lekkerder.
49.99
PARASOL 3 METER
Met deze grote parasol van Big Bazar kun jij een heerlijk stukje schaduw in de tuin creëren tijdens de warme dagen.
14.99
CAMPINGSTOEL OPVOUWBAAR
Deze opvouwbare campingstoel van Big Bazar maakt het relaxen tijdens jouw vakantie op de camping toch een stukje lekkerder. Deze campingstoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
4 / 4 resultaten

RELAXEN IN DE TUIN, OP HET TERRAS OF BALKON

Lentekriebels! De lente breng je door in de tuin, op je terras of op het balkon. De basis begint bij de tuinmeubelen. Een paar fijne stoelen, een inklapbare ligstoel en een parasol. Voor op de camping vind je bij Big Bazar opvouwbare stoelen die je handig mee kunt nemen tijdens je reis!

IN DE TUINMEUBELEN COLLECTIE VAN BIG BAZAR VIND JE ONDER ANDERE:

  • Campingstoel inklapbaar

  • Parasol

  • Tuinkussens

  • Schaduwdoeken

Het assortiment verschilt per winkel. Bekijk ook de folder voor aanbiedingen.