BLOEMPOTTEN (20)

Niet te missen wanneer de lente in zicht is: bloempotten! Wij hebben ze voor binnen- en voor buitenruimtes. Ze kunnen worden gebruikt om sfeer en kleur toe te voegen aan je veranda, terras of tuin. Bovendien kunnen bloempotten worden gebruikt om verschillende soorten planten te verzorgen, zoals kruiden, groenten en bloemen. Hiervoor hebben wij bij Big Bazar een mooi assortiment aan bloemzaden. Of je nu op zoek bent naar praktische oplossingen of gewoon wilt genieten van de schoonheid van bloemen en planten, er is altijd een bloempot die aan jouw specifieke behoeften en stijl voldoet! Het assortiment verschilt per winkel.

3.99
BLOEMPOT TUBUS
De mooiste bloempotten voor in de tuin vind je bij Big Bazar. Deze bloempot Tubus is verkrijgbaar in de kleuren mocca en antraciet. De afmetingen zijn 250x250x233 mm.
3.99
BLOEMPOT TUBUS BETON LOOK
De mooiste bloempotten voor in de tuin vind je bij Big Bazar. Deze bloempot Tubes beton look is te verkrijgen in de kleuren antraciet en grijs.
2.99
BLOEMPOT TUBO MET SCHOTEL
De mooiste bloempotten voor in de tuin vind je bij Big Bazar. Deze bloempot Tubo met schotel is verkrijgbaar in de kleuren groen, antraciet en marsala rood.
11.99
Bloempot Tubo
De mooiste bloempotten voor in de tuin vind je bij Big Bazar. Deze bloempot Tubus is verkrijgbaar in de kleuren green pine, marsala red en antraciet. De afmetingen zijn 390X390X342 mm.
9.99
BLOEMPOT TUBUS ANTHRACITE/MOCCA
De mooiste bloempotten voor in de tuin vind je bij Big Bazar. Deze bloempot Tubes is te verkrijgen in de kleuren antraciet en mocca. De afmetingen zijn 400x400x373 mm.
9.99
BLOEMPOT TUBO MET SCHOTEL
De mooiste bloempotten voor in de tuin vind je bij Big Bazar. Deze bloempot Tubo met schotel is verkrijgbaar in de kleuren groen en antraciet. De afmetingen zijn 338X338X326 mm.
5.99
BLOEMPOT BALKON HANGER ANTRACIET
De mooiste bloempotten voor in de tuin vind je bij Big Bazar. Deze balkonhanger is verkrijgbaar in de kleur antraciet. De afmetingen zijn 397X190X140 mm.
5.99
BLOEMPOT BALKON HANGER GRIJS
De mooiste bloempotten voor in de tuin vind je bij Big Bazar. Deze balkonhanger is verkrijgbaar in de kleur grijs. De afmetingen zijn 593X190X140 mm.
12.99
BLOEMPOT FURU ROND
De mooiste bloempotten voor in de tuin vind je bij Big Bazar. Deze bloempot Furu is verkrijgbaar in de kleuren grijs en antraciet. De afmetingen zijn 378x378x340 mm.
9.99
BLOEMPOT ROTAN DESIGN
De mooiste bloempotten voor in de tuin vind je bij Big Bazar. Deze bloempot rotan design is verkrijgbaar in de kleur antraciet. De afmetingen zijn 348x348x324 mm.
1.99
BLOEMPOT TUBO
De mooiste bloempotten voor in de tuin vind je bij Big Bazar. Deze bloempot Tubus is verkrijgbaar in de kleuren green pine en antraciet. De afmetingen zijn 250X250X233 mm.
11.99
BINNENPOT CORDA POOTJES KLEIN
Deze binnenpot met pootjes, van 32x22 cm, haal je in diverse kleuren bij Big Bazar
22.99
BINNENPOT CORDA POOTJES GROOT
Deze binnenpot met pootjes, van 43x32 cm, haal je in diverse kleuren bij Big Bazar.
34.98
BINNENPOT CORDA POOTJES, SET VAN 2
Deze set potten op pootjes is geschikt voor iedereen die houdt van planten in huis. Ze zijn in het wit en en grijs te verkrijgen.
1.99
POT JOEY
Met deze bloempotten van Big Bazar maak je het een feestje in je tuin. Ze zijn in verschillende kleuren te verkrijgen, de afmetingen zijn 12x13 cm.
2.99
POT JOEY
Met deze zilver kleurige bloempot Joey van Big Bazar maak je het een feestje in je tuin.
2.09
POT TUSCA
Met deze bloempotten van Big Bazar laat jij je tuin helemaal tot leven komen. Deze pot is in verschillende kleuren te verkrijgen met afmetingen van 13x13,5 cm.
2.49
POT TUSCA MAT GOUD
Met deze mat gouden bloempot laat jij je planten binnen of buiten helemaal stralen. Deze pot heeft een afmeting van 13x13,5 cm.
3.99
POT TUSCA MAT ZWART
Met deze mat zwarte bloempot laat jij je planten binnen of buiten helemaal stralen. Deze pot heeft een afmeting van 16x17 cm. Niet in alle filialen verkrijgbaar.
1.29
POT STAN
Met deze terra kleurige bloempot Stan van Big Bazar, laat jij je tuin er fantastisch uit zien. De afmetingen van deze pot zijn 13,5x15,5 cm.
20 / 20 resultaten

BUDGET-VRIENDELIJKE BLOEMPOTTEN

Bij Big Bazar vind je bloempotten voor elk budget. Combineer verschillende maten, kleuren en vormen en creëer een fleurige plek. Binnenpotten zijn een must-have deze lente! Vul de potten met levendige kunstbloemen of groene planten om een sfeervol lente huis te creëren.

BLOEMPOTTEN BIJ BIG BAZAR

Kleine bloempotten, middel bloempotten, grote bloempotten.. Bij ons vind je de mooiste bloempotten in ieder formaat. Ga jij voor een moderne grijze, witte of zwarte? Of kies je toch liever voor een fris lente-kleurtje? Kom snel langs in een van onze 127 winkels!