lente

Het voorjaar is weer begonnen en het is tijd om huis en tuin klaar te maken voor mooie lente dagen! Eindeloze dagen doorbrengen in de tuin, tuinieren in het zonnetje, én natuurlijk barbecueën. Van decoratie, bloemzaden, tot bloempotten en buitenkoken: ons betaalbare lente assortiment laat een kleurrijke indruk achter in iedere ruimte en garandeert een vrolijke sfeer! Bij Big Bazar vind je alles voor de lente. Kom je langs in een van onze 127 winkels? Het assortiment verschilt per winkel.

Producten (223)

3.99
BLOEMPOT TUBUS
De mooiste bloempotten voor in de tuin vind je bij Big Bazar. Deze bloempot Tubus is verkrijgbaar in de kleuren mocca en antraciet. De afmetingen zijn 250x250x233 mm.
3.99
BLOEMPOT TUBUS BETON LOOK
De mooiste bloempotten voor in de tuin vind je bij Big Bazar. Deze bloempot Tubes beton look is te verkrijgen in de kleuren antraciet en grijs.
2.99
BLOEMPOT TUBO MET SCHOTEL
De mooiste bloempotten voor in de tuin vind je bij Big Bazar. Deze bloempot Tubo met schotel is verkrijgbaar in de kleuren groen, antraciet en marsala rood.
11.99
Bloempot Tubo
De mooiste bloempotten voor in de tuin vind je bij Big Bazar. Deze bloempot Tubus is verkrijgbaar in de kleuren green pine, marsala red en antraciet. De afmetingen zijn 390X390X342 mm.
9.99
BLOEMPOT TUBUS ANTHRACITE/MOCCA
De mooiste bloempotten voor in de tuin vind je bij Big Bazar. Deze bloempot Tubes is te verkrijgen in de kleuren antraciet en mocca. De afmetingen zijn 400x400x373 mm.
9.99
BLOEMPOT TUBO MET SCHOTEL
De mooiste bloempotten voor in de tuin vind je bij Big Bazar. Deze bloempot Tubo met schotel is verkrijgbaar in de kleuren groen en antraciet. De afmetingen zijn 338X338X326 mm.
5.99
BLOEMPOT BALKON HANGER ANTRACIET
De mooiste bloempotten voor in de tuin vind je bij Big Bazar. Deze balkonhanger is verkrijgbaar in de kleur antraciet. De afmetingen zijn 397X190X140 mm.
5.99
BLOEMPOT BALKON HANGER GRIJS
De mooiste bloempotten voor in de tuin vind je bij Big Bazar. Deze balkonhanger is verkrijgbaar in de kleur grijs. De afmetingen zijn 593X190X140 mm.
12.99
BLOEMPOT FURU ROND
De mooiste bloempotten voor in de tuin vind je bij Big Bazar. Deze bloempot Furu is verkrijgbaar in de kleuren grijs en antraciet. De afmetingen zijn 378x378x340 mm.
9.99
BLOEMPOT ROTAN DESIGN
De mooiste bloempotten voor in de tuin vind je bij Big Bazar. Deze bloempot rotan design is verkrijgbaar in de kleur antraciet. De afmetingen zijn 348x348x324 mm.
1.99
BLOEMPOT TUBO
De mooiste bloempotten voor in de tuin vind je bij Big Bazar. Deze bloempot Tubus is verkrijgbaar in de kleuren green pine en antraciet. De afmetingen zijn 250X250X233 mm.
11.99
BINNENPOT CORDA POOTJES KLEIN
Deze binnenpot met pootjes, van 32x22 cm, haal je in diverse kleuren bij Big Bazar
22.99
BINNENPOT CORDA POOTJES GROOT
Deze binnenpot met pootjes, van 43x32 cm, haal je in diverse kleuren bij Big Bazar.
34.98
BINNENPOT CORDA POOTJES, SET VAN 2
Deze set potten op pootjes is geschikt voor iedereen die houdt van planten in huis. Ze zijn in het wit en en grijs te verkrijgen.
1.99
POT JOEY
Met deze bloempotten van Big Bazar maak je het een feestje in je tuin. Ze zijn in verschillende kleuren te verkrijgen, de afmetingen zijn 12x13 cm.
2.99
POT JOEY
Met deze zilver kleurige bloempot Joey van Big Bazar maak je het een feestje in je tuin.
2.09
POT TUSCA
Met deze bloempotten van Big Bazar laat jij je tuin helemaal tot leven komen. Deze pot is in verschillende kleuren te verkrijgen met afmetingen van 13x13,5 cm.
2.49
POT TUSCA MAT GOUD
Met deze mat gouden bloempot laat jij je planten binnen of buiten helemaal stralen. Deze pot heeft een afmeting van 13x13,5 cm.
3.99
POT TUSCA MAT ZWART
Met deze mat zwarte bloempot laat jij je planten binnen of buiten helemaal stralen. Deze pot heeft een afmeting van 16x17 cm. Niet in alle filialen verkrijgbaar.
1.29
POT STAN
Met deze terra kleurige bloempot Stan van Big Bazar, laat jij je tuin er fantastisch uit zien. De afmetingen van deze pot zijn 13,5x15,5 cm.
1.99
GIETER GIRAFFE
Deze giraffe gieter van Big Bazar heeft een handige lange nek zodat het makkelijk is om de planten water te geven. Er kan 2 liter in de gieter.
3.99
GIETER ZEBRA 5 LITER
Met deze gieters van Big Bazar kun jij de hele zomer je planten water geven wanneer het te droog wordt. Er kan 5 liter in de emmer.
5.99
GIETER ZEBRA 10 LITER
Met deze gieters van Big Bazar kun jij de hele zomer je planten water geven wanneer het te droog wordt. Er kan 10 liter in de emmer en hij is te verkrijgen in verschillende kleuren.
3 voor
8.25
SCHOONMAAKAZIJN 5 LITER
5 liter.
3.49
WD-40 MULTISPRAY 150ML
WD-40 koop je bij Big Bazar.
2 + 1 GRATIS*
SQ GROENE AANSLAGREINIGER 1000ML
Deze groene aanslag reiniger is geformuleerd met krachtige reinigingsmiddelen die snel en effectief groene aanslag verwijderen, zodat uw tegels er weer sprankelend schoon uitzien. Per stuk 2.89
26 / 223 resultaten

BELEEF DE LENTE

De tuin. Ons favoriete plekje wanneer de temperaturen stijgen en het zonnetje weer begint te schijnen! Een paar mooie bloempotten voor buiten hier en een planten pot daar. Het hoeft niet veel te kosten om je tuin een make-over te geven. Bij Big Bazar vind je goedkope, maar trendy bloempotten en tuin decoratie. Vergeet je niet om het binnen ook lente-klaar te maken? Kom langs om ons assortiment aan wierook, binnenpotten, sierkussens, kaarsen en kandelaars te bewonderen!   

DE PERFECTE TUIN

De tuin klaar maken voor de lente, en deze vervolgens onderhouden kost tijd en moeite, maar met de juiste producten kom je heel ver. Bij Big Bazar hebben wij alles om jouw tuin te onderhouden, en daarnaast ook gezellig te maken. Waar je onder andere voor bij ons terecht kunt:

  • Schoonmaakazijn

  • Gieters

  • Tuingereedschap

  • Bloempotten

  • BBQ producten

  • Planten sproeier

Beleef de lente!