lente

Het voorjaar is weer begonnen en het is tijd om huis en tuin klaar te maken voor mooie lente dagen! Eindeloze dagen doorbrengen in de tuin, tuinieren in het zonnetje, én natuurlijk barbecueën. Van decoratie, bloemzaden, tot bloempotten en buitenkoken: ons betaalbare lente assortiment laat een kleurrijke indruk achter in iedere ruimte en garandeert een vrolijke sfeer! Bij Big Bazar vind je alles voor de lente. Kom je langs in een van onze 127 winkels? Het assortiment verschilt per winkel.

Producten (252)

3.99
BLOEMPOT TUBUS
De mooiste bloempotten voor in de tuin vind je bij Big Bazar. Deze bloempot Tubus is verkrijgbaar in de kleuren mocca en antraciet. De afmetingen zijn 250x250x233 mm.
3.99
BLOEMPOT TUBUS BETON LOOK
De mooiste bloempotten voor in de tuin vind je bij Big Bazar. Deze bloempot Tubes beton look is te verkrijgen in de kleuren antraciet en grijs.
2.99
BLOEMPOT TUBO MET SCHOTEL
De mooiste bloempotten voor in de tuin vind je bij Big Bazar. Deze bloempot Tubo met schotel is verkrijgbaar in de kleuren groen, antraciet en marsala rood.
11.99
Bloempot Tubo
De mooiste bloempotten voor in de tuin vind je bij Big Bazar. Deze bloempot Tubus is verkrijgbaar in de kleuren green pine, marsala red en antraciet. De afmetingen zijn 390X390X342 mm.
9.99
BLOEMPOT TUBUS ANTHRACITE/MOCCA
De mooiste bloempotten voor in de tuin vind je bij Big Bazar. Deze bloempot Tubes is te verkrijgen in de kleuren antraciet en mocca. De afmetingen zijn 400x400x373 mm.
9.99
BLOEMPOT TUBO MET SCHOTEL
De mooiste bloempotten voor in de tuin vind je bij Big Bazar. Deze bloempot Tubo met schotel is verkrijgbaar in de kleuren groen en antraciet. De afmetingen zijn 338X338X326 mm.
5.99
BLOEMPOT BALKON HANGER ANTRACIET
De mooiste bloempotten voor in de tuin vind je bij Big Bazar. Deze balkonhanger is verkrijgbaar in de kleur antraciet. De afmetingen zijn 397X190X140 mm.
5.99
BLOEMPOT BALKON HANGER GRIJS
De mooiste bloempotten voor in de tuin vind je bij Big Bazar. Deze balkonhanger is verkrijgbaar in de kleur grijs. De afmetingen zijn 593X190X140 mm.
12.99
BLOEMPOT FURU ROND
De Bloempot Furu is een prachtige toevoeging aan je interieur of tuin. Met een afmeting van 37,8x34 cm is deze pot groot genoeg om plaats te bieden aan een verscheidenheid aan planten en bloemen.
9.99
BLOEMPOT ROTAN DESIGN
De mooiste bloempotten voor in de tuin vind je bij Big Bazar. Deze bloempot rotan design is verkrijgbaar in de kleur antraciet. De afmetingen zijn 348x348x324 mm.
1.99
BLOEMPOT TUBO
De mooiste bloempotten voor in de tuin vind je bij Big Bazar. Deze bloempot Tubus is verkrijgbaar in de kleuren green pine en antraciet. De afmetingen zijn 250X250X233 mm.
11.99
BINNENPOT CORDA POOTJES KLEIN
De Binnenpot Corda in de afmeting 32x22cm is een stijlvolle en praktische plantenpot die ontworpen is om je kleinere planten te accentueren. De pot is een geweldige aanvulling op elke ruimte.
22.99
BINNENPOT CORDA POOTJES GROOT
De Binnenpot Corda in de afmeting 43x32cm is een stijlvolle en functionele plantenpot die is ontworpen om je grote planten een speciale touch te geven. Hij is perfect voor grote planten zoals varens, ficussen of palmplanten.
34.98
BINNENPOT CORDA POOTJES, SET VAN 2
De Binnenpot Corda Pootjes is een set van twee stijlvolle plantenpotten die zijn ontworpen om je planten een speciale touch te geven. Elke pot is gemaakt van hoogwaardig keramiek en heeft een mooie afwerking met een reliëfpatroon en een ronde vorm.
1.99
POT JOEY
De Joey pot is een perfecte keuze om kleine planten en bloemen te verpotten. De pot heeft afmetingen van 12x13. De moderne uitstraling van de pot maakt het een geweldig decoratie item voor iedereen.
2.99
POT JOEY
De Joey pot van 16x18cm is een prachtige pot met een elegante uitstraling door de zilveren kleur en strakke afwerking. Deze pot is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een mooie pot voor hun planten.
2.09
POT TUSCA
De Tusca pot is een stijlvolle toevoeging aan elke kamer in huis. Met zijn afmetingen van 13x13,5 cm is het de perfecte grootte voor het verpotten van kleine planten en bloemen. Verkrijgbaar in diverse kleuren.
2.49
POT TUSCA MAT GOUD
Met deze mat gouden bloempot laat jij je planten binnen of buiten helemaal stralen. Deze pot heeft een afmeting van 13x13,5 cm.
3.99
POT TUSCA MAT ZWART
De Tusca pot in mat zwart is een stijlvolle keuze voor het verpotten van planten en bloemen. Met zijn afmetingen van 16x17 cm is hij perfect voor het creëren van een prachtig accent in elke kamer van het huis.
1.29
POT STAN
Met deze terra kleurige bloempot Stan van Big Bazar, laat jij je tuin er fantastisch uit zien. De afmetingen van deze pot zijn 13,5x15,5 cm.
3 voor
8.25
SCHOONMAAKAZIJN
Kies voor de kracht van schoonmaakazijn en zeg vaarwel tegen ongewenst onkruid. Dankzij de handige 5-literverpakking heb je voldoende schoonmaakazijn om grote oppervlakken aan te pakken. Of het nu gaat om de oprit, het terras, of andere bestratingen, het biedt een effectieve oplossing. Per stuk 3.09.
1.99
GIETER GIRAFFE
Deze giraffe gieter van Big Bazar heeft een handige lange nek zodat het makkelijk is om de planten water te geven. Er kan 2 liter in de gieter.
3.99
GIETER ZEBRA 5 LITER
Met deze gieters van Big Bazar kun jij de hele zomer je planten water geven wanneer het te droog wordt. Er kan 5 liter in de emmer.
5.99
GIETER ZEBRA 10 LITER
Met deze gieters van Big Bazar kun jij de hele zomer je planten water geven wanneer het te droog wordt. Er kan 10 liter in de emmer en hij is te verkrijgen in verschillende kleuren.
24 / 252 resultaten

BELEEF DE LENTE

De tuin. Ons favoriete plekje wanneer de temperaturen stijgen en het zonnetje weer begint te schijnen! Een paar mooie bloempotten voor buiten hier en een planten pot daar. Het hoeft niet veel te kosten om je tuin een make-over te geven. Bij Big Bazar vind je goedkope, maar trendy bloempotten en tuin decoratie. Vergeet je niet om het binnen ook lente-klaar te maken? Kom langs om ons assortiment aan wierook, binnenpotten, sierkussens, kaarsen en kandelaars te bewonderen!   

DE PERFECTE TUIN

De tuin klaar maken voor de lente, en deze vervolgens onderhouden kost tijd en moeite, maar met de juiste producten kom je heel ver. Bij Big Bazar hebben wij alles om jouw tuin te onderhouden, en daarnaast ook gezellig te maken. Waar je onder andere voor bij ons terecht kunt:

  • Schoonmaakazijn

  • Gieters

  • Tuingereedschap

  • Bloempotten

  • BBQ producten

  • Planten sproeier

Beleef de lente!