KLUSSEN (67)

Naar Big Bazar voor al je doe-het-zelf projecten! Of het nou een nieuw kleurtje is voor op de muur, of een andere klus die je al maanden wilt klaren. Kom langs in een van onze winkels! Het assortiment verschilt per winkel.

2e halve prijs*
VERFEMMER
Haal deze rode verfemmer van 8 liter nu bij Big Bazar. Per stuk 1.99.
2e halve prijs*
VELPON SECONDELIJM 3X3 GRAM
Velpon Secondelijm in een set van 3 tubes van 3 gram is een krachtige en sneldrogende lijm die perfect is voor het verlijmen van verschillende materialen. Deze lijm is ideaal voor kleine reparaties, knutselprojecten en andere toepassingen waarbij een sterke en directe hechting vereist is.
2e halve prijs*
LIJMPATRONEN
Haal lijmpatronen in een pak van 3 bij Big Bazar, per pak 0.99.
1.49
AFDEKFOLIE 4X5MTR SET/2
Afdekfolie
1.19
VERFBAK
Verfbak 24x32 cm
3.99
STEKKERDOOS 3-VOUDIG +RANDAARDE+1,5M SNOER
Stekkerdoos
2 voor
1.79
SCHILDERSHANDSCHOENEN
1 paar, per set 1.19.
2 voor
1.89
VERPAKKINGSTAPE 48/50 BRUIN
Verpakkingstape. Prijs per stuk 1.19.
2 voor
3.49
AFPLAKTAPE
Afplaktape voor elke klus. 19, 25 en 38 mm breed, 20 meter. Koop je bij Big Bazar, per stuk 2.19.
3.99
DUMIL POETSROL 2 LAAGS 400 VEL
Poetsrol
12.99
MC PAINT MUURVULLER WIT
McPaint Smooth Wall is een hoogwaardige en veelzijdige witte muurvuller die gebruikt wordt om kleine scheuren en gaten glad te maken voordat je gaat schilderen. De emmer bevat 5 kilo vuller, wat genoeg is voor ongeveer 10 vierkante meter. Geschikt voor binnen gebruik.
12.99
MC PAINT VOORSTRIJK TRANSPARANT
McPaint Wall Primer zorgt voor een betere hechting van de uiteindelijke verflaag en helpt om een gelijkmatige dekking te bereiken. Deze verpakking bevat 5 liter transparante voorstrijk, wat genoeg is voor ongeveer 40 vierkante meter. Geschikt voor binnen en buiten gebruik.
17.99
MCPAINT MUURVERF WIT
McPaint Wall & Ceiling paint is een hoogwaardige en veelzijdige verf voor het schilderen van muren en plafonds. De kleur van deze verf is wit. Deze verf heeft een matte finish. De emmer bevat 10 liter verf, wat genoeg is voor ongeveer 60 vierkante meter. Geschikt voor binnen en buiten gebruik.
17.99
MCPAINT MUURVERF RAL 9010
McPaint Wall & Ceiling paint is een hoogwaardige en veelzijdige verf voor het schilderen van muren en plafonds. De kleur RAL 9010 staat ook wel bekend als zuiver wit. Deze verf heeft een matte finish. De emmer bevat 10 liter verf, wat genoeg is voor ongeveer 60 vierkante meter. Geschikt voor binnen en buiten gebruik.
13.99
MC PAINT MUURVERF K&B WIT
McPaint Kitchen & Bathroom paint biedt een duurzame en vochtbestendige afwerking die goed bestand is tegen de specifieke omstandigheden in deze ruimtes. Deze witte verf heeft een zijdeglans finish. De emmer bevat 5 liter verf, wat genoeg is voor ongeveer 30 vierkante meter. Geschikt voor binnen gebruik.
6.99
MC PAINT GRONDVERF WIT
McPaint Primer in de kleur wit is een hoogwaardige primer die speciaal is ontwikkeld om als basislaag te dienen voor verven en coatings. Deze primer heeft een matte finish. De verpakking bevat 750 ml verf, wat genoeg is voor ongeveer 7,5 vierkante meter. Geschikt voor binnen en buiten.
7.99
MC PAINT LAK RAL 9005
McPaint Waterbased Lacquer is de ideale oplossing om oppervlakken een strakke afwerking te geven. De kleur RAL 9005 staat ook wel bekend als gitzwart. Deze lak heeft een matte finish. De verpakking bevat 750 ml lak, wat genoeg is voor ongeveer 9 vierkante meter. Geschikt voor binnen en buiten gebruik.
7.99
MC PAINT LAK RAL 9005
McPaint Waterbased Lacquer is de ideale oplossing om oppervlakken een strakke afwerking te geven. De kleur RAL 9005 staat ook wel bekend als gitzwart. Deze lak heeft een zijdeglans finish. De verpakking bevat 750 ml lak, wat genoeg is voor ongeveer 9 vierkante meter. Geschikt voor binnen en buiten gebruik.
7.99
MC PAINT LAK RAL 9005
McPaint Waterbased Lacquer is de ideale oplossing om oppervlakken een strakke afwerking te geven. De kleur RAL 9005 staat ook wel bekend als gitzwart. Deze lak heeft een hoogglans finish. De verpakking bevat 750 ml lak, wat genoeg is voor ongeveer 9 vierkante meter. Geschikt voor binnen en buiten gebruik.
7.99
MC PAINT LAK RAL 9010
McPaint Waterbased Lacquer is de ideale oplossing om oppervlakken een strakke afwerking te geven. De kleur RAL 9010 staat ook wel bekend als zuiver wit. Deze lak heeft een matte finish. De verpakking bevat 750 ml lak, wat genoeg is voor ongeveer 9 vierkante meter. Geschikt voor binnen en buiten gebruik.
7.99
MC PAINT LAK WB ZG RAL 9010
McPaint Waterbased Lacquer is de ideale oplossing om oppervlakken een strakke afwerking te geven. De kleur RAL 9010 staat ook wel bekend als zuiver wit. Deze lak heeft een zijdeglans finish. De verpakking bevat 750 ml lak, wat genoeg is voor ongeveer 9 vierkante meter. Geschikt voor binnen en buiten gebruik.
7.99
MC PAINT LAK WB G RAL 9010
McPaint Waterbased Lacquer is de ideale oplossing om oppervlakken een strakke afwerking te geven. De kleur RAL 9010 staat ook wel bekend als zuiver wit. Deze lak heeft een hoogglans finish. De verpakking bevat 750 ml lak, wat genoeg is voor ongeveer 9 vierkante meter. Geschikt voor binnen en buiten gebruik.
7.99
MC PAINT LAK RAL 9016
McPaint Waterbased Lacquer is de ideale oplossing om oppervlakken een strakke afwerking te geven. De kleur RAL 9016 staat ook wel bekend als verkeerswit. Deze verf heeft een matte finish. De verpakking bevat 750 ml verf, wat genoeg is voor ongeveer 9 vierkante meter. Geschikt voor binnen en buiten gebruik.
7.99
MC PAINT LAK RAL 9016
McPaint Waterbased Lacquer is de ideale oplossing om oppervlakken een strakke afwerking te geven. De kleur RAL 9016 staat ook wel bekend als verkeerswit. Deze lak heeft een zijdeglans finish. De verpakking bevat 750 ml lak, wat genoeg is voor ongeveer 9 vierkante meter. Geschikt voor binnen en buiten gebruik.
7.99
MC PAINT LAK RAL 9016
McPaint Waterbased Lacquer is de ideale oplossing om oppervlakken een strakke afwerking te geven. De kleur RAL 9016 staat ook wel bekend als verkeerswit. Deze lak heeft een hoogglans finish. De verpakking bevat 750 ml lak, wat genoeg is voor ongeveer 9 vierkante meter. Geschikt voor binnen en buiten gebruik.
7.99
MC PAINT LAK RAL 7016
McPaint Waterbased Lacquer is de ideale oplossing om oppervlakken een strakke afwerking te geven. De kleur RAL 7016 staat ook wel bekend als grijs antraciet. Deze lak heeft een matte finish. De verpakking bevat 750 ml lak, wat genoeg is voor ongeveer 9 vierkante meter. Geschikt voor binnen en buiten gebruik.
26 / 67 resultaten

VOOR AL JE DIY-PROJECTEN

Klussen en DIY projecten zijn meer dan alleen het repareren van een lekkende kraan of het schilderen van een muur. Het zijn kansen om je creativiteit in actie te laten komen, om je huis te personaliseren en om een gevoel van voldoening te ervaren door zelf iets te creëren. Ontketen je creativiteit met onze uitgebreide collectie klusproducten!

IN DE KLUSSEN COLLECTIE VAN BIG BAZAR VIND JE ONDER ANDERE:

  • Verf & benodigdheden

  • Stekkerdoos

  • Verschillende soorten lijm

  • Gereedschap

  • Verpakkingstape

Het assortiment verschilt per winkel. Bekijk ook de folder voor aanbiedingen.