SPEELGOED (54)

Ontdek de betoverende wereld van speelgoed! Speelgoed is zoveel meer dan gewoon spelen – het is de sleutel tot onbegrensde verbeelding, groei en ontwikkeling bij kinderen. Bij ons vind je Bazar veel plezier, voor weinig. assortiment verschilt per winkel.

6.-
J'ADORE HOUTEN SNELTREIN MAGNEET
De J'adore houten sneltrein is fantastisch speelgoed voor kinderen die dol zijn op treinen en avonturen beleven. Deze houten sneltrein is niet zomaar een trein; hij is voorzien van een handige magneet waarmee hij andere houten treinwagons en voertuigen kan trekken.
6.-
J'ADORE HOUTEN AUTOSET JUNGLE DIEREN
De J'adore houten autoset jungle dieren is spannend speelgoed voor jonge avonturiers die dol zijn op dieren en autoracen. Deze set bevat kleurrijke houten auto's met jungle dierenthema, waaronder een zebra, een olifant, een giraffe en een uil.
6.-
J'ADORE HOUTEN AUTOSET BOUWVOERTUIGEN
De J'adore houten autoset bouwvoertuigen is een leuke speelset voor jonge kinderen die geïnteresseerd zijn in bouwvoertuigen en constructie. Deze set bevat kleurrijke houten auto's met een bouwthema, zoals een graafmachine en een cement truck.
6.-
J'ADORE HOUTEN SPEELSET POLITIEAGENT
De J'adore houten speelset politieagent is een spannende speelset voor jonge kinderen die geïnteresserd zijn in politie- en rechtshandhavingsthema's. Deze set bevat houten figuren en accessoires die kinderen in staat stellen om hun eigen politieavonturen te creëren.
6.-
J'ADORE HOUTEN SPEELSET BOUWVAKKER RICK
De J'adore houten speelset bouwvakker Rick is een geweldige speelset voor kinderen die gefascineerd zijn door de bouwwereld en graag hun eigen bouwavonturen beleven. Deze set bevat houten figuren en accessoires die kinderen in staat stellen om hun creativiteit en verbeeldingskracht te gebruiken.
6.-
J'ADORE HOUTEN SPEELSET BRANDWEERMAN
De J'adore houten speelset brandweerman is een spannende speelset voor kinderen die gefascineerd zijn door de wereld van brandbestrijding en graag hun eigen reddingsmissies beleven. Deze set bevat houten figuren en accessoires die kinderen in staat stellen om hun creativiteit te gebruiken.
6.-
J'ADORE HOUTEN SPEELSET BOER BOBBY
De J'adore houten speelset Boer Bobby is een geweldige speelset voor kinderen die geïnteresseerd zijn in het boerenleven en graag hun eigen boerderijavonturen beleven. Kinderen kunnen in de huid van Boer Bobby kruipen en allerlei taken op de boerderij uitvoeren.
6.-
J’ADORE HOUTEN AMBULANCE STAPEL VRACHTWAGEN
De J'adore houten ambulance stapel vrachtwagen is een veelzijdig en educatief speelgoed voor kinderen. Kinderen kunnen de verschillende onderdelen van de ambulance en vrachtwagen stapelen en sorteren. Gemaakt van hoogwaardig hout, is deze speelset duurzaam en bestand tegen actief speelgedrag
10.-
J’ADORE HOUTEN TREIN BOUWSET
De J'adore houten trein bouwset is een fantastisch speelgoed voor jonge kinderen die van treinen en bouwen houden. De set is gemaakt van hoogwaardig hout, wat zorgt voor duurzaamheid en veiligheid. De materialen zijn stevig en vrij van scherpe randen.
10.-
J’ADORE HOUTEN TREINSET
De J'adore houten treinset is een prachtige speelgoedset voor jonge treinliefhebbers. Met maar liefst 16 delen biedt deze set eindeloos speelplezier en stimuleert het verschillende ontwikkelingsgebieden. Het is een uitstekende keuze voor kinderen die dol zijn op treinen en avontuur!
6.-
J'ADORE HOUTEN DIEREN SPEELBORD
Het J'adore houten dieren speelbord is een interactief en educatief speelgoed dat de ontwikkeling van verschillende vaardigheden bij kinderen stimuleert. Het plaatsen van de houten dieren in de juiste openingen bevordert de ontwikkeling van de fijne motoriek en hand-oogcoördinatie.
6.-
J’ADORE HOUTEN BRANDWEER STAPEL VRACHTWAGEN
De J'adore brandweer stapel vrachtwagen introduceert kinderen in de wereld van de brandweer en hulpdiensten. Het bevordert verschillende aspecten van hun ontwikkeling en biedt urenlang speelplezier.
6.-
J’ADORE HOUTEN BULLDOZER STAPEL VRACHTWAGEN
De J'adore houten bulldozer stapel vrachtwagen is leuk en educatief speelgoed dat kinderen tal van voordelen biedt. Het in elkaar zetten van de verschillende delen van de bulldozer bevordert het logisch denken en ruimtelijk inzicht van kinderen.
6.-
J'ADORE HOUTEN TRANSPORT SPEELBORD
Het J'adore houten transport speelbord is een fantastisch educatief speelgoed met verschillende voordelen voor kinderen. Kinderen kunnen de houten voertuigjes vastpakken, verschuiven en plaatsen, wat helpt bij de ontwikkeling van hun fijne motorische vaardigheden.
10.-
J'ADORE HOUTEN OCEAAN SQUAD SET
De J'adore houten oceaan squad set is een betoverende houten speelset die kinderen meeneemt op een avontuurlijke reis onder de zee. Naast het verkennen van de bestaande zeedieren, kunnen kinderen hun eigen verhalen bedenken en hun fantasie de vrije loop laten in de onderwaterwereld.
10.-
J'ADORE HOUTEN POLITIE SQUAD SET
De J'adore houten politie squad set is een boeiende houten speelset die kinderen de mogelijkheid biedt om in de rol van politieagent te stappen en spannende avonturen te beleven. Het zal hen helpen bij het ontwikkelen van hun vaardigheden terwijl ze zich vermaken in de spannende wereld van de politie.
10.-
J'ADORE HOUTEN BRANDWEER SQUAD SET
De J'adore houten brandweer squad set is een spannende houten speelset die kinderen de kans geeft om in de rol van brandweerman te stappen en avonturen te beleven. Deze speelset bevordert verschillende aspecten van de ontwikkeling van een kind
6.-
J’ADORE HOUTEN BOSDIER FIGUREN AAN VETER
De J'adore houten bosdier figuren is een leuke en leerzame speelset voor kinderen. Deze set bestaat uit verschillende houten dierfiguren, zoals een slak, een bij en een spin, die aan een veter geregen zijn. Het speelgoed stimuleert verschillende aspecten van de ontwikkeling van een kind.
10.-
J'ADORE HOUTEN COCO CHÉRI TREIN SET
De J'adore houten Coco Chéri trein set is een prachtige speelset voor kinderen die van treinen en avontuur houden. Het biedt niet alleen eindeloos speelplezier, maar draagt ook bij aan hun educatieve ontwikkeling en stimuleert hun verbeeldingskracht en creativiteit.
10.-
J'ADORE HOUTEN GEKLEURDE KLOK SORTEERDER
De J'adore houten gekleurde klok sorteerder is educatief en leuk speelgoed dat kinderen helpt bij het ontwikkelen van verschillende vaardigheden. Het stimuleert leren en ontwikkeling op verschillende gebieden, terwijl kinderen tegelijkertijd plezier hebben.
11.99
LOL SURPRISE INTERACTIEF HUISDIER
Deze schattige huisdieren zijn voorzien van leuke functies zoals beweging, geluid en verandering van kleur. Ze hebben ook een unieke persoonlijkheid en houden van spelen en interactie met hun eigenaar. De LOL Surprise Interactieve Huisdieren zijn verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen en elke huisdier heeft zijn eigen geheimen en verrassingen.
2.-
HOT WHEELS ENKELE AUTO
Maak je klaar om te racen met de Hot Wheels auto! Dit iconische speelgoedauto-merk biedt nu de perfecte aanvulling op je verzameling. Of je nu een verzamelaar bent die op zoek is naar een nieuwe toevoeging aan je collectie of je op zoek bent naar een leuk cadeau voor een race-liefhebber, deze auto is perfect voor jou!
1.50
HOT WHEELS MYSTERY MODELLEN AUTO
Ben je klaar voor een verrassing? Ontdek de opwinding van het onbekende met de Hot Wheels Mystery Auto's! Het beste van alles is dat je nooit weet welke auto er in het zakje zit, dus het is een verrassing elke keer dat je er een opent! Met verschillende auto's om te verzamelen, kun je je eigen unieke verzameling van Hot Wheels-auto's bouwen.
2.50
LEGO VIDIYO BANDLEDEN FIGUUR
Word de ster van je eigen LEGO VIDIYO-muziekvideo met de LEGO VIDIYO Bandleden figuur! Het is een geweldig cadeau-idee voor kinderen die dol zijn op muziek en creatief spelen. Hiermee kun je niet alleen je eigen band maken, maar ook verschillende muziekgenres verkennen en je eigen unieke muziekvideo's maken met de LEGO VIDIYO-app.
24 / 54 resultaten

SPEELGOED VOOR JONG EN OUD

Kleuren, tekenen, kleien of schilderen… Waarvoor kies jij vandaag? Of je nu een gepassioneerde knutselaar bent of gewoon nieuwsgierig naar nieuwe uitdagingen, in onze winkels vind je een breed assortiment aan hobby artikelen. Kom langs in een van onze winkels!

IN DE SPEELGOED COLLECTIE VAN BIG BAZAR VIND JE ONDER ANDERE:

  • Hot Wheels

  • LOL speelgoed

  • My Little Pony

  • Play-Doh

  • Nerf

  • LEGO

En nog veel meer! Het assortiment verschilt per winkel. Bekijk ook de folder voor aanbiedingen.