BUITENSPELEN (27)

Het is mooi weer, tijd om op avontuur te gaan! Buitenspelen is niet alleen leuk, het is ook essentieel voor gezonde ontwikkeling en lichaamsbeweging. Kom langs in een van onze winkels en ontdek ons buitenspeelgoed! Het assortiment verschilt per winkel.

14.99
ZWEMBAD
Dit rechthoekige zwembad heeft twee gelijke ringen die gemaakt zijn van stevig vinyl. Het zwembad heeft een afmeting van 211x132x46 cm, waardoor het een watercapaciteit van wel 400 liter heeft. Dit zwembad is perfect om lekker af te koelen tijdens de warme zomerdagen.
2.49
SUPER SPLASHBALLEN 5CM
Maak je zomer nog leuker met deze Super Splashballen! Deze kleurrijke en speelse waterballen zijn perfect om mee te spelen op het strand, in het zwembad of zelfs in je eigen achtertuin. Deze set bevat 12 ballen van 5 cm, die perfect in de kleine handjes van kinderen passen.
2.49
MINI WATERPISTOLEN
Maak je klaar voor spetterende watergevechten met deze mini waterpistolen! Elke verpakking bevat 4 waterpistolen, dus je kunt direct een team vormen en een episch watergevecht beginnen. Nodig je vrienden, familie of buren uit en beleef samen urenlange waterpret.
2.99
WATERSPUITER PISTOOL MET RESERVOIR
Dit waterpistool is het ultieme wapen voor verfrissende avonturen tijdens hete zomerdagen. Het pistool is uitgerust met een reservoir, waardoor je langer kunt spelen zonder te hoeven bijvullen. Vul het reservoir eenvoudig met water, richt en knijp in de hendel om een krachtige waterstraal te lanceren.
4.99
WATERPISTOOL SUPERPOWER
Maak je klaar om de ultieme waterheld te worden met het Waterpistool Superpower! Dit waterpistool tilt watergevechten naar een geheel nieuw niveau en zorgt voor een spetterende sensatie. Het is perfect voor zomerdagen, zwembadfeestjes en familiebijeenkomsten.
2.99
WATERSPUITER HONKBAL
Dit unieke waterapparaat combineert het plezier van honkbal met de verfrissende sensatie van waterpret. Met de Waterspuiter Honkbal kun je niet alleen een geweldige waterstraal lanceren, maar ook een echte honkbal slaan!
1.99
COWBOY WATERPISTOOL
Dit waterpistool is het perfecte metgezel voor avontuurlijke kinderen die hun verbeelding willen laten spreken! Dit stoere waterpistool is geïnspireerd op de legendarische cowboys uit het wilde westen en biedt urenlang spetterend speelplezier.
0.50
AQUA FUN BELLENBLAAS MET SPEL
Bellenblaas is een echte must have voor het buitenspelen. Deze bellenblaas van Big Bazar heeft ook een leuk spelletje op de dop.
3.-
BAL REGENBOOG MAAT 5
Met de regenboogbal kunnen vrienden en familie samen plezier hebben en genieten van sportieve activiteiten. Het is een geweldige manier om actief te blijven, coördinatie en balvaardigheden te ontwikkelen, en tegelijkertijd plezier te hebben.
2.49
BELLENPLAASPISTOOL MET LICHT
Met dit bellenblaaspistool van Big Bazar kun je gemakkelijk de mooiste bellen blazen, zo maak je er echt een feestje van!
2.-
BUITEN BOOMERANG
Wees lekker actief buiten met deze boomerang van Big Bazar!
2.-
BUITEN FRISBEE
Speel lekker met je kinderen of met de hond met deze frisbee van Big Bazar.
2.-
FLYING DISK
Beleef eindeloos speelplezier met onze Flying Disk! Gooi de disk met precisie en zie hoe hij door de lucht vliegt met indrukwekkende snelheid en stabiliteit. Met de Flying Disk kun je tot wel 60 meter ver gooien. De kleurrijke en opvallende vormgeving zorgt ervoor dat je de disk altijd gemakkelijk kunt volgen.
2.99
GOLFCLUB MET 4 BALLEN
Een lekker potje golfen doe je met deze set van Big Bazar.
3.-
GOOI EN SCHOP SHUTTLE IN TUBE
Deze shuttle van Big Bazar kun je gooien en wegschoppen, eindeloos veel plezier dus!
2.49
GOOI EN VANGBAL MET POLSBAND
Geen zin om elke keer de bal op te halen? Deze bal van Big Bazar heeft een polsband zodat hij lekker in de buurt blijft.
3.99
HOELAHOEP MET LASERPRINT
Maak van het hoelahoepen een feest met onze Hoelahoep met laserprint! Deze kleurrijke hoelahoep is voorzien van een uniek ontwerp met opvallende laserprints die de show stelen terwijl je aan het hoelahoepen bent.
2.49
PIONNEN 4 STUKS
Met deze vier pionnen van Big Bazar kun je een veldje afzetten voor bijvoorbeeld een heerlijk potje voetbal. De pionnen zijn 18 cm.
1.99
REGENBOOG LINT
Met dit regenbooglint van Big Bazar kun jij te mooiste figuren maken in de lucht.
2.49
REGENBOOGBAL MAAT 5 MET KOORD
Deze regenboog bal van Big Bazar blijft lekker in de buurt door het koord wat er aan vast zit. Hoe handig is dat?
4.99
SKIP BAL MET LICHT
Deze skip bal van Big Bazar is extra leuk in het donker, dan kun je de mooie lichtjes zien.
7.-
SKIPPYBAL 50 CM
Haal jouw skippybal bij Big Bazar. Ze zijn er in verschillende kleuren en zijn 50 cm groot.
4.-
SPRINGTOUW MULTIKLEUR ± 2,20 METER
Haal jouw springtouw bij Big Bazar. Ze zijn er in diverse kleuren en zijn ongeveer 2,2 meter lang.
2.49
SPRINGTOUW OUTDOOR MET TELLER
Met dit springtouw van Big Bazar hoef je zelf niet meer te tellen, dat doet de teller voor jou. Maak je eigen records, of breek die van jouw vrienden!
5.99
TENNISSET MET BAL EN SHUTTLE
Met deze tennisset van Big Bazar kun je heerlijk in de tuin spelen.
4.99
GO PLAY HINKELSPEL REGENBOOG
Ga op een kleurrijk avontuur met het Go Play hinkelspel! Deze set van hinkelringen is perfect voor kinderen die houden van actief buiten spelen en plezier hebben met vrienden. Deze set is ideaal voor het creëren van speelplezier in de achtertuin, op de speelplaats of zelfs op het strand.
26 / 27 resultaten

ONTDEK ONS BUITENSPEELGOED

Lekker zonder jas naar buiten! De ballen, frisbees en hoelahoep kunnen weer uit de opslag gehaald worden! Is het nou écht warm buiten? Dan zetten we het zwembad op, halen zwemringen en ander fun opblaasbaar speelgoed bij Big Bazar en als kers op de taart organiseren we een watergevecht met de coolste waterpistolen!

IN DE BUITENSPEELGOED COLLECTIE VAN BIG BAZAR VIND JE ONDER ANDERE:

  • Opblaasbaar zwembad

  • Afdekzeil voor zwembad

  • Zwembad chloortabletten

  • Doseerdrijver

  • Elektrische pomp

  • Chloorbril

  • Opblaasbaar speelgoed

  • Strandspeelgoed

En nog veel meer! Het assortiment verschilt per winkel. Bekijk ook de folder voor aanbiedingen.